Origineel kraamcadeau

Ga je binnenkort op kraamvisite en ben je op zoek naar een mooi, persoonlijk & origineel kraamcadeau. Op deze pagina hebben we enkele van onze leukste kraamcadeautjes verzameld. Je kunt kiezen tussen kant en klare ontwerpen. Maar je kunt ook kiezen voor een ontwerp op maat, bijvoorbeeld in de stijl van het geboortekaartje. Wij bedrukken allerlei leuke spulletjes. Zoals shirtjes met naam, geboorte rompers, lampjes, mutsjes, geboorteborden, slabbers met leuke teksten en nog veel meer. Kraamcadeautjes worden binnen 1 week verzonden. Zelf afhalen in Geleen (op afspraak) is ook mogelijk!

Gratis verzending vanaf €50 euro

Veilig betalen met Ideal

Afhalen in Geleen

Levertijd, bezorging & afhalen

Al onze producten heb je binnen enkele dagen in huis. Naast verzending kun je er ook voor kiezen je bestelling bij ons in Geleen af te halen. Afhalen gebeurt altijd op afspraak. Bel 06-18021210 of stuur een mail naar info@prettyprints.nl

Ontwerp op maat

Wil je een ontwerp aan laten passen, een ontwerp op maat laten maken of zoek je iemand die je bedrijfskleding of kleding voor je vereniging kan bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.