Werkwijze geboortekaartjes

ballon1

Maak een keuze

Kies je favoriete kaartje uit onze collectie en bedenk goed wat jij wil dat er op je kaartje moet komen te staan, maak er eventueel een schets van. Ieder kaartje kan geheel naar jouw wensen aangepast worden!

ballon2

Plaats je bestelling

Plaats je bestelling via onze webshop en betaal direct online. Wij kiezen voor betaling vooraf omdat we willen dat iedereen die een bestelling plaatst ook serieus interesse heeft in het bestellen van kaartjes. Ben je niet tevreden met je digitale proefdruk dan mag je je bestelling altijd annuleren en ontvang je je betaling 100% terug
ballon3

Digitale Proefdruk

Wij gaan voor je aan de slag en maken een digitale proefdruk aan de hand van de door jouw ingestuurde gegevens. Is er iets dat je nog graag anders zou zien? Dan passen we dat voor je aan tot je helemaal blij bent met het ontwerp.
ballon4

Papieren Proefdruk (*optioneel)

Tijd voor een papieren proefdruk! Misschien twijfel je toch nog een beetje over de papierkeuze of vind je het gewoon leuk om je kaartje voor het zover is echt te kunnen zien en voelen. Kies je uiteindelijk voor een duurdere of goedkopere papiersoort, dan verrekenen we dat. Geen enkel probleem! De prijs van een papieren proefdruk is €4,50 per stuk (inclusief verzendkosten). Bij bestellingen van € 100,- of meer is 1 papieren drukproef inbegrepen. Bij bestellingen boven de € 150,- zijn dat er twee.
ballon5

Wachten op de geboorte

Nu moeten we wachten tot jouw/jullie kindje geboren wordt… Wanneer het zover is stuur je de geboortegegevens door via Whatsapp. Wij verwerken deze dan binnen 24 uur in het ontwerp en sturen je per email of whatsapp nog een laatste digitale proef. Na je akkoord sturen we het ontwerp naar de drukker en worden de kaartjes binnen 3 werkdagen bij je thuisbezorgd.